20 Şubat 2015 Cuma

HACI AKKOYUN İŞKUR İL MÜDÜRÜ OLDU

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Abdulkadir ŞAHİN’in,Milletvekilliği Genel Seçimlerinde aday olabilmek için istifa etmesi ile boşalan İl Müdürlüğüne Hacı Akkoyun atandı.

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Abdulkadir ŞAHİN’in, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde aday olabilmek için 10 Şubat 20105 tarihinde istifa etmesi ile boşalan İl Müdürlüğüne, İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak 2012 yılı Mayıs ayında göreve başlayan ve Ağustos/2013 yılında İl Müdür Yardımcısı görevine terfi ettirilen Hacı AKKOYUN vekaleten atanmış bulunmaktadır.

 Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandığı ilk günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalar ile göz dolduran Hacı AKKOYUN’un, Bakanlık onayı ile İl Müdürlüğüne atanması kurumda ve çevrede oldukça memnuniyet verici ve sevindirici bir haber olarak değerlendirilmiştir. 

Bizde Düziçi Haber olarak,Hacı AKKOYUN Beye yeni görevine atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder